tubiiik_ 1Acemianne12 20 aylık emzigi görünce uyku saatinin geldiğini anlıyor yatagına yatıyor piş piş acıyorum döne döne 20 dakıka içinde uyuyor
Duygu3737 tubiiik_ emzik bizimdr uyku rutunimiz uyku dışında emzik vermiyorum emziği görünce uyuması gerektiğini anlıyo
Zeynepsametaras Zlhaanne Bizde öyleyiz canım hala nasıl düzeldi mi uykusu falan.bizim hala aynı alıştım galiba artık kabullendi.
BeyzaKeles Zlhaanne ilk 7 ay salladım çok zor çoğu zaman oturarak uyurdum bıraktım mı uyanıyordu Rabb’im yardımcın olsun
Umutveannesi 1Acemianne12 17 aylık beşiğine yatırıyorum kendi uyuyor ama biz uyku eğitimi aldık, öncesinde sallanarak uyuyordu
Ezgiguney36- Umutveannesi uyku eğitimini siz mi verdiniz ? Ve kaç aylıkken vermiştiniz ? Bende başlıcam inş
kayraninannesiiii 1Acemianne12 12 ay 18 günlük uyku öncesi mutlaka süt iciyor, beyaz gürültü ile uyuyor. Battaniyesine sarılmadan uyumaz. Bazen inadı tuttuğunda çok hafif sallıyorum. O şekilde 🌸
Busraesl 1Acemianne12 bebeğim 14aylik uykusu gelince yanıma yatırıp emzigini takıyorum yatıyor bazen de ayakta bazen pışpışlıyorum ama gece çok kalkıyor emmeye alıştığı için
Zlhaanne Zeynepsametaras bu gece çıldırmış durumdayım hiç yatmadı donuyo ağlıyor su saat olmuş gram uyumadım 5.45 saatte
-34 1Acemianne12 Yatağına koyuyorum emziğini veriyorum uyuyo kendisi çok yaramaz olduğu için akşam 9 da bayılıyo gündüz de bazen tek bazen iki uyku uyuyo bastan beri sallamadım