Fundayavuz İyi akşamlar anneler oğlum 8 aylık olmak üzere bebeklerinize kahvaltıda neler veriyosunuz neler yapmaşlıyım lütfen öneri bekliyorum😌
Jeanne Fundayavuz 7 buçuk aylıkken mutlaka 1 tam yumurta beyaz peynir tuzu alınmis zeytin salatalık tahin 2 güne bir içeriği bol pankek bazen ekleme olarakta mevsimine uygun meyveler veriyordum
Semaaa39 Fundayavuz ev yapımı labne, avakado, pankek, bebe bisküvisi bazen bunların yanında meyve haşlama yumurta,ceviz, ruşeymli omlet tarzı şeyler veriyorum 8bucuk aylığız suanda
bakkalemzigi Fundayavuz yumurta haşlaması ya da omlet , avakodo , labne , salatalık bunları veriyorum ben
Jeanne Fundayavuz kusura bakmayın elde bebe olunca tam toparlayamadim yazıyı. Kabuğunu soyup 4 e bölüp veriyordum :) şimdi 14 aylık çiğ yaş fasulyeyi bile yiyor 🥲🥲
Jeanne Semaaa39 içeriği temiz olan tüm beyaz peynir ve kaşar peynirleri. Etiketleri muhakkak okuyarak alıyorum 🤗🤗
bakkalemzigi Fundayavuz içini kaşıkla oyuyorum bazen salatalığı yarıya bölüp eline veriyorum kendi yiyor bazen küçük parçalara bölüp veriyorum o şekilde
Semaaa39 Jeanne marka paylaşabilir misiniz? Veya aldığınız marketleri? Bebeğiniz kaç aylık buarada :)