Taelif Merhaba arkadaslar. 6 aylık olduk ek gıdaya başlayacağız doktor kontrolümüzden sonra. O bize bilgilendirme yapacağını söyledi zaten ama gitmeden önce sizinde bi fikrinizi almak istedim. Ilk Ek gıdaya ne ile başladınız ? Dün sağlık ocağında yoğurt dediler ve arkasından meyve püreleri dediler ama burada okudum pek çok kez. Meyve öncelikli verilirse sebze yemek istemediklerine dahil. Sizinde uyguladiklarinizi öğrenmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? 😊 şimdiden teşekkürler herkese 😍
tbc Aslında bizde tam tersi oldu ben havuç ve patates verdim yedi ama meyveyi çok tatlı geldiği için sanırım tükürüyor yoğurdu da yiyor, ilk günler hep tükürüyordu 10 gün oldu daha rahat yediriyorum, kaşık mamasını da yiyor.
Taelif tbc Teşekkür ederim. Benimde aklımda havuç ve patates var ilk olarak. Sanırım onları vericem. 😊
tbc Taelif bizim doktor içine pirinç de koyabilirsin demişti çorba gibi oluyor, yoğun kıvamlı. Ama patatesi tek başına yemiyor mesela 😅
Taelif tbc Deneye deneye öğrenicez demek ki bizimki napicak bakalım. Bi kere mandalinanın suyunu değdirdim diline çok beğendi. Meyve sevecek galiba ama sebzelere ne tepki vericek bakalım :)