Gunesaryamom Kızlar bebişim şuan 4 aylık ama 5 e girdiğimiz zaman tadimlara başlamayı düşünüyorum 3 gün kuralı ile keçi yoğurdu verilebilir mi ? 🤗
sdlmlr16 Gunesaryamom Ben ucundan ucundan vermeye başladım kızım dört buçuk aylık çevremdeki bütün tecrübeli anneler yediğin şeyleri azıcık diline deydir damak tadı gelişsin diyorlar ben de bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum tadım sonuçta inşallah bi işe yarar 😃
bal_cocuk Gunesaryamom canım bebeğimin durumuna göre değişir. Ben 3 gün kuralı yapmadım ay ay besinleri ayırmadım her şeyden tattırdım sadece bal hariç. Dogaldan zarar gelmez süt olarakta keçi sütü çok faydalı. Bence verilebilir keçi yoğurdu zaten bir tatlı kaşıgından cok vermezsin
tekbasimabakiyorum Gunesaryamom evet 5. Aydan itibaren verebilirsiniz ama doktorlara göre inek ve keçinin pek farkı yok. Manda yoğurdu ise 10. Aydan sonra çünkü içindeki protein çok yüksek sindirilmesi zor
bal_cocuk sdlmlr16 çok doğru yapıyorsunuz . Ben de öyle yaptım daha sonra hic püre vermedim hep elimde hafif ezdim pütürlü verdim . Şimdi 8 aylık tüm yemekleri yiyor. Peynir yogurt maşallah hic agzından atmaz agzını bile açmaz yerken
sdlmlr16 bal_cocuk Maşallah barekallah yaşayıp görücez bakalım kızımda alerjiden şüpheleniyorum nasıl ilerleyecek bilmiyorum hiç 🤦🏽♀️