Deletedmom_63 Sdyll ay kayınvalidm bu takma çok ısrar ederse doktora giderken esinide götür kilosu nasıl diye benim eşim mosmor olmuştu 😅
Momlady Konudan bağımsız olarak söylüyorum bence biraz sakin olun ve kullandığınız kelimelere özen gösterin 🌸
5559 Sdyll bencede gayet güzel benim kızımın bugün 4aylik kontrolü vardı 62cm 6300gayet yeterli yani onemli olan sağlıklı olması presentl tablosunda değeri yüzde ,5de ortadayuz tam yani
irem12 Sdyll aman bana da herkes küçük diyor. Oğluma bakınca küçük gelmiyor ama tosun bebeklere bakınca küçük geliyor. Sağlıklı olsın da napalım yani küçük felan değiller
Delald71 Sdyll bunlar cok severler bilmişlik taslamayı boşver sen çocuğunun dilinden en iyi sen anlarsın
Tanser Sdyll az önce kayinvalidem geldi bu çocuk zayıflamış dedi. 4 aylık kontrolüne gittik doktor 8 kilo dedi. Bide bana diyor çorba yap ver çocuğa çorba az kalır pilav et yapcam 🤣
Hasret0 Sdyll işte takmiyacaksin beli bariz ortada herşey herkes bişey der doktor söylentisi en önemli olan geri kalanlar dış kapının dış mandalı