Cinsel yolla bulasan tek hastalık akrabaliktir hic şüphesiz esimin annesi babasi abisi ablasi Allahim hepsinde oyle bir cene var ki düsmanimin basina vermesin herseyi onlar biliyor herseyi onlar yapabiliyor burunlari havada surekli milleti asagilama modundalar bıktım artik bir yere gidecem agizlari susmuyor hicbir yardimlari olmadi bana ama mahalleye mevlutunu ben yaptim hic para harcatmadim onlara diye yaymislar birde sinirden kuduruyorum hamileyken ac yattigim gunleri bilirim bir lokma ekmek vermediler karsi apartmanda oturduklari halde. Oglumu baskasinin kucağında gorseler kendi torunlari oldugunu anlamazlar ev kendi evimiz ama keske kira olsaydida tasinma sansimiz olsaydi gece isik acik olur hemen ararlar isik neden acik diye camasir asarim neden o camasirlari disari astin derler eve yeni birsey alirim ancak para harcarsin derler esimle disari cikariz dakikada bir hepsi siraya dizilip arar nerdesiniz ne zaman geleceksiniz diye biktiiim birsey yapamiyoruz artik ve en sinir bozucu su bana soruyor kendi oglu icin berabermi yatiyosunuz yatma onla sen ayri yat... Gelir heryerimi karistirir buzdolabinin icindeki kapakli kaba kadar acip bakar tuvaletimin cop kutusuna kadar bakar tuvalet kagidi islandi çöpe attim diye gelip bir dunya saydi bana kaloriferin uzerine koysaymisimda kurutsaymisim falan icimi kimseye dokemiyorum o yuzden buraya yazdim kusura bakmayin kendi aileme anlatsam yaşadıklarımı beni daha bunlarin icine yollamazlar.