KucukPandisko2 Kaynanam buraya geldiğinden itibaren zaten sütüm azaldı 😂 Ne alaka bilmiyorum ama tam o zaman başladı süt azalma … 2.03 gündür çığlık çığlığa ağlıyor soldan emzirmek istediğim zaman ve almıyor😭💔 ! Ne alaka ?! Ben napıcam ya
2boymommy KucukPandisko2 inanirim kaynanalar zaten basli basina emzirme sürecinde yakinimizda olmamali hatta keske hic olmasalar🤣🤣🤣🤣🤣
Seyda_1996 KucukPandisko2 ayakta emzirmeyi deneyin benimde aynı şekildeydi sol göğsümde sütüm daha az ayakta emzirebiliyorum ancak
KucukPandisko2 2boymommy 😭 bilmiyorum benim kaynanam iyidir ama şansıma yaa ne kadar iyi olsada bunların erkekten gelen torunları sırf oğluların spermiden oluşmuş diye daha bi takıyorlar süte falan ce ya ağlasa falan ! Sanki oğluları duvarka ilişkiye girseydi onların spremi duvRi bile hamile bırakabilirdi gibi bir düşünce var 😂
KucukPandisko2 Seyda_1996 çok tuhaf bir şekilde ayakta aldı sonra oturdum Neden öyle yapıyor ki aynı zamanda içtiği zaman karnından sesler çıkıyor
2boymommy KucukPandisko2 erkek anneleri icin ogullari okadar kutsaldir ki amaaaan dedigin gibi duvari bile hamile birakabilirler 🤣