AyseDerinnn Kızım 5.5 aylık 4 buçuk aylıktan beri yavaş yavae patates havuç kabak avakado armut yoğurt muz verdim artık biraz daha miktarı arttırmak ve çeşitlendirmek istiyorum neler yedirebilirim ve ne miktarda
Anlasece AyseDerinnn karıştırıp karıştırıp tattırdıklarını verebilirsin. Sebze çorbaları yapıp verebilirsin,muhallebi meyve vs.
DrkAyz AyseDerinnn bende aynı şekilde başladım şuan armut şeftali elma üçünü püre yapıp veriyorum. Sebzelerde de havuç patates kabak yine aynı şekilde üçünü püre yapıp veriyorum. Meyve püresinin içine irmikte koyabilirsiniz yoğurt mayalıyorsanız eğer yoğurt çorbasıda yapıp verebilirsiniz içine biraz Pirinç koyup.
Ececiiim Anlasece tarhana çorbası, tattırdığınız sebzelerden çorba, karışık meyve püreleri, avokado muz öyle şeyler veriyorum ben şuan hepsinin tadına baktırdım tek tek
esesturk AyseDerinnn irmiği pişirip sabah içine yumurta peynir ceviz rendesi muz koyup ezip veriyorum öğlen meyve püresi 2 günde bir yoğurt mayalıyorum 1 lt süt ile meyve püresine karıştırıp veriyorum. Yoğurt çorbası içine arpa şehriye atıyorum tok tutması için blenderdan 1 defa çekiyorum kolay yutması için. Kabak patates havuç içine birazda bulgur yada pirinç koyup çorba yapyrm çatalla eziyorum. Tarhana çorbası sevmedi benim oğlum yiyince kustu bende daha yapmadım. 7.aydan sonra çeşit daha çok artcak benim bebeğimde 6.5 aylık bende çok karıştırmak istemiyorum hafif şeyler vermeye çalışıyorum