liha 1 buçuk yaşında bebeğim var yemek yedirmek çok zor. Arkasinda koşuyorum bazen hiç yemiyor ama memeyi çok seviyor sürekli emmek istiyor. Kilosu aynı 10 kg. Bizim gibi olan var mi
Deletedmom277 liha ben çareyi gündüz 2 kere emzirmekle buldum. Emdiği için yemek yemiyordu. Sabah kalkarken ve akşam yatmadan önce veriyorum o kadar. Bu sayede gündüz uykularımız da uzadı( emerek uyuyordu) , yemekte yemeye başladı
Selinozgen9 liha benim oglum da 1.5 yaşında emmiyor en son 13 kiloydu çok şükür yeme konusunda hiç sorun yaşamadık günde 6 ögün yiyor 3 ana 3 ara şeklinde 😊
Sevilay61 Deletedmom277 ayy beni anlatmışşınız. Nasıl başardınz emerek uykudan kesmeyi? Benimki de emdigi icin yemiyor..
liha Deletedmom277 bizimki gündüz sürekli emiyor emmese yemeği elinde vuruyor yemiyor illa meme. Sanırım memeden kesmeden duzelmicek bu durum. 2 yaşını bekliyorum
Deletedmom277 Sevilay61 Gündüz uykusundan başladım. Çok uykusu geldiği an uyuttum. Yatağına yatırdım tabi memeğğ diye bağırışmalar ağlamalar oldu yanına uzandım ninni açtım “ meme şu an yok veremem “ dedim. 10 dk içerisinde uyudu. Önemli olan nokta uykusunun tam gelmesi. 1 hafta sonra artık yatağına kendi geçmeye başladı. Gün içinde istediği zaman meme yok ama sana güzel bir mama verebilirim dedim. Oyaladım aklını dağıttım öyle öyle alıştı☺️
Selenn Deletedmom277 hani YouTube sayfası acicaktim demiştim ya sende destek olucaktin ben instagram açtım takip edip taniklarima soylerim demiştin ederkisin canim sağol BaharCikolatasi adim