Egesem Dişimiz baş gösterdi 10 aylık olmak üzereyiz ilk dişi😍 kaç günde tamamlanıyor bir diş?? herkeste aynı mı farklı mı?? ateş olmadı ama ağrısı var muhtemelen huzursuz çoğu zaman ve her şey ağızda
Merve1705 Kdry Egesem Net olarak 1 2 haftaya boyu uzuyor dişin. Diş hiç ateş yapmaz demişti doktorumuz huzursuzluk iştah kaybı kulak çekme Çok nadir ishal görülür demişti. 😊
Azratosunannesi Egesem merhaba benim bebeğim de 6 aylık bugün alt diş etinde beyazlık farkettim acaba sizin de öyle mi çıkmaya başladı ilk de sonra diş göründü ? Bu diş çıkma belirtisi mi merak ettim 😊
Egesem Merve1705 sağol canım🤩 huzursuzluk ve kulak çekiştirme var bizde çıksın artık 10 ay oldu.. 1 2 haftaya tatlış tatlış iyice gözükecek yani🙈😂
Egesem Azratosunannesi evet canım alt diş etleri aylardır beyazdı hele bastırınca belli oluyordu.. yavaş yavaş kabardı etleri 2 haftadır da baya baya kabarmsya başladı tümsek oldu. Bugün kahvaltı yaptırırken demir kaşık soktum dişini hisseder miyim acaba diye tik tik etti😂 açıp ağzını bakınca minicik ucu baş göstermiş gördüm
Cansuuummm Azratosunannesi canım ilk ciktiginda sanki bıçak kesiği gibi bı çizgi gözüküyor tam dişin çıkacağı yerde patlıyor yani ben öyle farkettim bizim 10 aylık oldu 6 dişimiz var
Azratosunannesi Egesem yaa maşallah miniğe hayırlı olsun ilk dişi 🧿 Aylardır beyaz mıydı 😳 Ne kadar sürüyor ki beyazladıktan sonra çıkması ben bi iki haftaya çıkar sanıyordum 😄
Egesem Azratosunannesi sağol canım ne kadar geç o kadar iyi diterekten oğlum anca çılardı😂 evett Bayadır beyazdı özellikle bastırınca ama 2 haftadır tümsek olmuştu alt dişlerin olduğu yer belli gelicem diyordu bugünde farkettim minicik ucu çıkmış keskin gibi duruyor🤗
Azratosunannesi Cansuuummm ya bizimki de işte öyle bi çizgi var beyaz. inşallah kolaylıkla hemencecik çıkar 😊