0000Bahar Ya kızlar merhaba dolap hesabından maket pastalara baktım da fiyatlar böyle doğru mu dün akşam birkaç bir şey sipariş verdim sabah kalktım iptal olmuştu anlayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler
BarlasMomm 0000Bahar bunlar gercek fiyat degil. Siparise gore hazirlayip gonderiyorlar satici ile iletisime gecmeniz lazim
Annis-ogul 0000Bahar cnm yanlış anlama ama o fiysta maket pasta olmaz zaten önce yazıp sorman gerekir .zaten açıklama kısmında fiyst sorun yaziyor onlarda . Onlark Reklam tutarı olarak koyuyor ki çok kişi görsün diye .duruma göre sipariş veriyorsun anlasip
Kisirvetursu 0000Bahar böyle uygun yazıyorlar ki üste çıksın diye zaten açıklamada fiyat sorunuz yazar mutlaka.veya yorumda fiyat yazınca gerçek fiyatı söylerler
noluyasanagenemiros Gerçek fiyatı değildir o yüzden iptal etmiştir öne çıksın diye düşük fiyat yazıyor maket pastalar daha fiyatlıdır ekstra fiyat sorun bence
0000Bahar noluyasanagenemiros benim de aklıma öyle geldi şansımı denemek istedim ama dolandırıcılık gibi olmuş 😂
0000Bahar Annis-ogul Ya bende şaşırdım niye böyle diye bakıyorum sipariş bile verdim fiyat artmadı bişi olmadı geç saatti zaten yazdım cvp vermediler bende burdan fikir alayım dedim hiç kullanmadım dolap uygulamasını
0000Bahar BarlasMomm evet canım önceliğim bi Eminönü’ne gitmek ordan bakacağım fiyat karşılaştırması için normal öyle pasta alsam 2 bin lirayı buluyor altı üstü foto çekeceğiz çok pahalı herşey