Hlmeoner Yeni doğum yaptım. Sağ gögüsümü hiç emmediğinden Slikon meme ucu aldım . Taktım şu an çok güzel emiyor. Solu da normal şekilde emiyor. Var mı kullanıp alışan hiç bırakmayan
Enlsr Hlmeoner ben iki memeye de kullanıyorum göğüs ucum hiç yok şuan 2 ay 15 günlüğüz napalım emsinde tek
ftslbs Hlmeoner 3ay 22 günlük paramparça olmuştu bende mama yoktu üç taktım öyle emdi iyilestiklen sonra almadı hala uç kullanıyoruz denedim ama almadı memeyi verince sinirleniyor Du
yurdanurbelis İki aylık olduk hala bırakamadık ne kadar zorlasamda tutmadı geceleri uyku arasında memeyi teklif ediyorum bir iki dk tutuyor geri bırakıp ağlıyor meme reddi yaşamamak için tekrar silikon ucu takıp emziriyorum bende bırakmasını çok istiyorum zaten çok gazlı bir bebek silikon uçla emince daha da artıyor gaz sancıları bırakabilen varsa önerilere açığım .
psrrrr 2.5 aylık gibi oğlum kendi bırakmak istedi ama biraz etkim olduğunu düşünüyorum içer seferinde silikonsuz vermeyi denedim ve memeyi öyle sundum çünkü, merak etmeyin bırakır, emsin de sonra silikonsuz emmeyi de başarıyor çene güçlendikçe ☺️