azramehmet Ddmdd zeytinyağ ve bebe aspirin içinde ez sür nasıl geçiriyor görürsün arkadaşım doktor demişti bize de bunu yaptım bi defada bitti 😆
CaninannesiCemre Ddmdd Sürdükten sonra saçını konak tarağı ile ters yöne tarayıp yıkarsanız daha etkili olur ,belki yapmışsınızdır
silaa66 Ddmdd bebek yağını sıkıp bekle sonra ılacların kutusu varya ordan bır parça kağıt kopar onla ters yöne doğru tarar gibi yap sonra yıka sacını
queens Ilık zeytinyağ karbonat krıştırıp sürün tarayın 15 dk bekleyin yıkayın tertemiz olur biz iki kere yaptık bitti kaşlarındada vardı kızımın her yerine yaptım
Ayrce queens bebeğe karbonat olmaz kız baş bölgesine bıde ilerde saç problemi çıkar karbonat içeriği asitle bir unutma
Ayrce Ddmdd sarı kantaron yağı kesın çözüm canım sür Konaklı bölgeye 5 dakika sonra bebek tarağı ile tara sonra yıka 3 gün yap tertemiz oluyor benim oğlandada o sorun vardı
96sevval Ddmdd Ddmdd oğlumun konağı için her şeyi denedik geçiren tek şey Mustelanın konak kremi oldu ve konak tarağı tabii kiGeceden kafasına sürüyorduk öğlen gibi de banyo yaptırıyorduk banyo yaptırırken bir yandan da saçlarını tarayın tek tek dökülüyor konaklar