ftmnr1523 Annisvebebisi lincleyecek bişey yok. Hepimiz anneyiz ve benzer şeyleri yaşıyoruz. Şu hastalığı atlatin hemen bir ebevyn danışmanlığı alın.
Newmummy222 Annisvebebisi kesinlikle çalışmaya alışık kadınlar çok zorlanıyorlar gördüğüm kadarıyla. Ben de çok yoğun çalışıyordum bebeğim henüz küçük ama 6. Ay işe başlayacağım. Benim evde yardımcım olmasına karşın sadece kendime ait zamanım olsun istiyorum. Çalışmak aynı zamanda kafa dağıtmayı da sağlar
Minahanzadeee Annisvebebisi rica ederim. Benimki de çorap sevmez çıkarır atar, gece sürüyorum. Gündüz de uyucağı zaman sürüyorum. Sarımsağı rendeleyip zeytinyağında bekletiyorum. 2 saat beklese kafi. Öksürme, ateş, grip hiç hep bunu sürüyorum. Doktorum önerdi
Yagmur_24 Annisvebebisi oy maşallah limonu alması da bir şans inanır mısınız her bebek sevmez. Ben de serumdan çok korkuyorum allah muhtaç etmesin zaten bebekler durmaz yani sizi çok iyi anlıyorum inaşlah çarçabuk iyileşir minnoşum allah size de yardım etsin sabır versin🌺
Annisvebebisi Yagmur_24 🙏🏻amin çok teşekkür ediyorum. Şimdi daha iyi siz güzel annelerin duaları ve önerileri sayesinde 🌼