Hndavc Anneler merhaba ikizlerim 3 aylık ikisi de aşırı derece çok osurmaya başladı ve gazları çok kötü kokuyor gerçekten mide bulandıracak kadar. Sürekli osurdukları için uyumamaya başladılar böyle durum yaşayan var mı
Metemommy Hndavc kakalarını ne sıklıkla yapıyorlar ? Benim oğlum 2. Ayından 3. Ayına kadar 4-5 gün kaka yapmadığı oluyordu o zaman gazı çok kötü kokuyordu. Şimdi 3.5 aylık 2 gün kaka yapmadığında bile kokuyor gazı.
HurremSultannn Hndavc ay başlığa çok güldüm sizde gülün emiii 😆 karınlarını sıcak tutuyor musun. Oda gaz yapabilir.
durukusunannesi_ Hndavc içlerinde tutarlarsa görürsünüz asıl uyumamayı 😄😄çok komik yazmışsınız ya kusura bakmayın.
mhktcy Bebek bu gaz çıkartıcak tabii 🙄 bütün bebeklerin pırtı kokar normal belki biraz üşütmüş olabilirler yada emziriyorsanız siz üşütmüş olabilir sütünüzden bebişlerede geçmiş olabilir 🤭
Hndavc Yok mama yiyorlar yeni değiştirdik mamayıda o yüzden olabilir mi diye düşünüyorum. Tabikide normalde zaten gaz çıkartıyorlardı ama bu öyle değil 1 dk içinde belki 9-10 kere çıkartıyorlar ve gerçekten evin içine giren biri ev osuruk kokuyor diyor
littleflower Benim kız usutunce acayip kötü kokuyor. Gergi normalde de kokuyor fena ama usutunce inanamazsiniz böyle br koku yok.