Zlhaanne Bebeğim 14 aylık markette bundan gördüm siz verdiniz mi bebeklerinize bu aralar mama içmez oldu acaba bundan denesem mi
tubiiik_ Zlhaanne şimdi linç gelicek ama ben veriyorum mama kefir badem sütü keci sütü içmiyor doktor ile görüştüm sadece geceleri veriyorum 200 ml okadar
Beraninannesii Zlhaanne Ben veriyorum 15 aylik oğluma yaşını zor getirdik mama içmiyor. Doktor başla dedi gece uykudan önce içiyor
Zlhaanne tubiiik_ ya benim oğlan da hiç mama içmez oldu gecede veriyorum 30-60 ml sadece oda ne kadar tok tutacak ki
Zlhaanne Ogulluana doktorum 2 yaşına kadar süt verme dedi zaten de bu bildiğimiz inek sütü mü bilmiyorum ki
Alya-Sena Zlhaanne bebegm 14 aylik ben yasina girdigi gunden beri veriyorum. Herkesn kendi tercihi vermeyene nasil saygi duyuluyorsa verenede saygi duyulmali. Benm bebegm cok az kilo alirdi ayda 300 gr asmazdi bu 2 aydir sutu kullandgmdan beri kilo alimi artti gunde 2defa veriyorum 120 150 ml arasi
Smha Canım gece yatmadan 1 bardak ver fazlasını sakın verme ben oğlumda ne yazık ki bu süt yüzünden kansızlık ve vitamin değerleri aşırı düştü çok seviyordu çok iciyodu çok zor kestim hatta bunu Dr da süt yüzünden olmuş dedi
Zlhaanne Smha benim doktorum kesinlikle önermiyor 2 yaşa kadar ama mamada yemiyor acaba bunu denesemmi dedim ya