2prenss_annesieliff_ Hazır çikolata sosu su ile yapan var mı olur mu ki erindigimden gidip sut almak istemiyorum
yanealakanealakaa 2prenss_annesieliff_ bilemedim, pudingi suyla yapınca oluyo ama tadı daha az oluyo ya bence onun gibi olur ama yine de olur bence alxlldlfldlx
Ecrininanasi 2prenss_annesieliff_ ben yapmıştım su ile yapılabiliyor ama tadında belli oluyo su olduğu
beyzacmvrc 2prenss_annesieliff_ olur ama sut ile yapılan kadar güzel olmaz tadı da rengi de. Rengi siyah oluyor nerdeyse 😅 bir kere denemiştim acı gibi sanki tadı
beyzacmvrc 2prenss_annesieliff_ bir dene şansını beğenmezsen zaten hem çikolata sos hem süt için mecbur çıkman gerekecek 😂😂
beyzacmvrc 2prenss_annesieliff_ kız git bişey olmaz veya getir, migros sanal market, yemek sepeti market vs buralardan sipariş ediver yanina evin eksiklerinden ekleyip kuponla falan al Onunda gelmesi bazen yarım saat gerçi
2prenss_annesieliff_ beyzacmvrc Kisirvetursu beyzacmvrc Ezgikrkl Lolik Yaptım valla fazla degislik olmadı suyu 2 buçuk yazıyor 2 koydum