nazliiican Yeni doğanda emzik kullanan var mı emzik hakkında ne düşünüyosunuz ara da verilse problem olur mu acaba ?
12457 nazliiican ben veriyorum valla yoksa nasıl olcak emzirfikten sonra da ağlayınca mecbur veriyorum dışarı çıkınca emzik tutmadığını düşünsenize korkudan dışarı çıkamazsınız
Annevekizlari nazliiican kullanıyorum doğar doğmaz verdim çok şükür hemen aldı ilk kizimda da kullanmıştım bence kullanılmalı çok zor oluyor yoksa dışarda vs
bisenakillisinzaten nazliiican bir aylıkken vermeye başlamıştık yuvarlak uçlu olanlardan. Kurtarıcı oluyor
Eailesi4 nazliiican ben ikisine de verdim çok rahat oluyordu sonra ikisi bıraktı her emziği denedim biri tuttu uykuya bile onunla geçiyorduk oda 9 ay gibi bıraktı bende vermedim artık büyüdüğü için
Milanbebek Sadece acil durumlarda verilirse sıkıntı olmaz. İnsanlar neden çekiniyor damak yapısı bozulur diye veya Hava yutar diye.
aygun20 19 aylık bir haftalıkken vermiştim şimdi sadece uykuya geçişlerde kullanıyor yatak odasından çıkmıyor emzik .. sınırlı kullanımda ben bi zararını görmedim ..
nazliiican Çook teşekkür ettim canım anneler acil durumlarda tedirgin olmadan kullanabilirim diye düşünüyorum içim biraz olsun rahatladı sağolun 🫶🏼