elfuynk Merhaba Antalyada bildiginiz oyun grubu yeri var mi? Ben kepez de oturuyorum bu taraflarda yada konyaaltinda olabilir. Oglum 20 aylik ve cok hareketli burda cevremiz de yok cok sikiliyo butun gun evdee
Meralll elfuynk merhaba buldunuz mu acaba ben de Kepez de oturuyorum . Oğlum 3.5 yaşında. Hep lara ve Konyaaltı tarafında oyun grupları. Biri Kepez annelerini de düşünmeli😬
Kubraa00 Atlasinaannesii biz Hera baby spaya gittiğimiz zaman grupta Atlas adlı bir bebek vardı acaba o siz miydiniz ☺️
Atlasinaannesii Kubraa00 biz de 5 ağustosta gitmiştik 😊 yakın yerlerde mi oturuyoruz acaba, oğlanlar aynı yaşta olunca belki görüşürdük ☺️ biz zerdalilikte oturuyoruz
Kubraa00 Atlasinaannesii biz Altınovada oturuyoruz ama görüştürmeyi çok isterim oğlum sosyal bir bebek evde sıkılıyor görüşecek olduğumuz zaman biz çarşı tarafına gelebiliriz ☺️
Atlasinaannesii Kubraa00 çok iyi olur, ben de oğlumun yaşıtlarıyla sosyalleşmesini istiyorum. Özelden yazacağım şimdi sana☺️
Meralll elfuynk evet bu civarlarda yok maalesef ben de bulamadım.masadağında miniğimle yaşam var sadece ama oraya da otobüs yok benim bulunduğum yerden. Bir de fiyatları daha makul olsa keşke en az 350 TL den başlıyor😔diğer iller denk geliyor bazen bakarken 150-200 e var ne güzel ..