Ayguzelsin1 Oglum 11 aylık oldu emeklemiyor bu ayda emeklermi yada bebeği hic emeklemeden yuruyen varmı🙈
Mommyy1 Ayguzelsin1 biz variz. Kesin emeklemeden yuruyecek dedim bi baktim 11 aylik oldu emeklemeye basladi. Oncesinde geri geri surunuyordu hic ileri gitmiyordu bi gun bi baktim ileri gitmeye basladi.Yani zamani gelince yapiyorlar. Acele etmeyin.
Hediyealp Ayguzelsin1 her çocuk farklıdır benim oğlum 11 . Ayda yürüdü 7. Ayda emekledi takma kafana Allah’ın izniyle emekler ☺️💙
Biz3kisiyiz_ anne232 benim kızımda öyle oldu ya emeklemez yürür artık dediler 11 aylıkken emekledi 13 aylık olmadan da yürüdü 😂 ama ben emeklemesi için baya çaba sarf ettim 🙈
Ayguzelsin1 anne232 ay darisi basimiza bunu sorun haline getirmiyorum ama hevesleniyorum kendinden kucuk bebeklerde yapinca insan ister istemez uzule biliyor
twinboymama emeklemeye dair hiç çaba yoktu. pozisyon bile almıyorlardı, 11. aya girer girmez emeklediler yaşlarında da yürüdüler
Ysgl26 Ayguzelsin1 11 aya 1 hafta vardı emeklemeye başladı 15 aylık hala emekliyor ,😅 amw emeklemeyebilir de her bebek emeklemez
anne232 Biz3kisiyiz_ ben kendi haline bıraktım öteki erken yürümüştü bu biraz rahatıma düşkündü biliyordum 😊
Kbrmd Biz3kisiyiz_ Bir anda mı oluyor benim kızım hiç dizinin üstünde durmuyor emeklemeyecek sanırım ben yaptırıyorum dizinin üstünde falan oturtmaya çakışıyorum ama hiç sevmiyor sizin ki duruyor muydu öyle
Biz3kisiyiz_ Kbrmd dizlerinin üstünde durmuyordu sürünüyordu benim kızım önce dizlerinin farkında olması için aktivite masası var ona diz üstünde durduruyordum sadece sonra emeklemesi için falan da altına havluyu rulo yapıp koyuyordum yada yastık bazen bacağımı 🙈 böyle böyle ilerletiyordum sonra sonra emeklemeye başladı bunları 10 gün falan yaptım sonra emekledi sonra da yürüdü yürümesi için de gün içinde yürüme arkadaşıyla veya elinden tutup çok yürütüyordum koltukta kendi sıralıyordu ama desteksiz yürümeye çok korkuyordu dışarı çıkınca bebek arabası pek almiyordum veya koymuyordum hep onu cesaretlendiriyorduk eşimle Ayguzelsin1
Deletedmom_62 Ayguzelsin1 benimki 10 ay 26 gunlukken emekledi hiç umudum kalmamisti ama birden emeklemeue başladı 😃
Kbrmd Deletedmom_62 Peki dizinin üstünde duruyor muydu yoksa bir anda mı oldu benim kızda emeklemiyor dizinin üstünde durmuyor hiç
Deletedmom_62 Kbrmd dizinin üzerinde durup öne geri hareket ediyordu ama hiç gitmiyordu ne emekleme ne surunme vardı
Zumradmr_11 Ayguzelsin1 oglum 1 yasinda yurudu hic emeklemedi 14 aylik olmak uzre hala daha yerde gidemez ama hep yürüyor 😊😂