Tugcema Tosbikkkk neden bu kadar uzun ya geceleri asıri uykusu oluyo ama cocuk uyuyamıyo cırlayarak uyanıyo
Adawwwa Tugcema ilk 3ay sonrası normal karsılamıyormuş doktorlar, hiç bilmiyorum her damlayı denedim bu arada işe yaramadı
BetulDefnee Tugcema @Adawwwa nurse harveyin şurubunu denediniz mi bizim 5 aylık ara ara bırakayım dedim ilaçları kötü oldu hala devam ediyorum o yüzden şurup etkili geldi bana. 3 aya kadar sab simplex veriyordum 4 saatte bir ama bunu günde 2 kere yarım doz veriyorum daha etkili oldu
Tugcema BetulDefnee yok oku denemedim moflor kullanıyordum onuda biraktim ek gıdada dahada azdı bu gaz olayı ya kac aylik sizinkk
BetulDefnee Tugcema 3 aya kadar biogaia ile sab simplex kullandık sonra 3 aylıkken ağır krix yaşadık mercimek köftesi sonra bu çok etkili demişti teyzem bunu da alıp deneyeyim dedim şu an 5 ay 1 haftalık hala kullanıyor
Tugcema Adawwwa süt alerjisine baktırdınmi benimkisinde süt alerjisi var ben peynir yesem bile etki ediyo mesela
Tosbikkkk Tugcema yok kuzum saçma değil ben çok doktor gezdim normal dedi zamanla gecicek dedi merak etme