bengulsah Bebeğim 10 aylık uygun bir oyun grubu arıyorum instagramda çok yer fakat gidip memnun kaldığınız veya kalmadığınız yerleri yazar mısınız? Neler yapılıyor gelişim destekleniyor mu ve ücretler hakkında bilgilenelim🤝
Sin21 bengulsah muzipo var hemen hemen her ilçe de var memnuniyeti de iyi baya deneme dersi de var deneyebilirsiniz bence
bengulsah Sin21 muzipoyu aradım 18 ay üzeri alıyorlarmış. Evet kindyroo bende duydum sanırım ona katılacağım çok övüyolar
bengulsah Gamzeemre ücret iade ediliyormuş sadece gerçekten randevu alanların gelmesi için yapılmış bir uygulama çok doğru bence gelicem diye gelmeyen çok olur diğer türlü. Normal aktivite için ödeme bilgisi telefonda vermiyolar yüz yüze görüşelim dediler ama piyasa üstü zaten fiyat olarak belli. Yinede şansımı deneyeceğim umarım bebeğime faydalı olur
Gamzeemre bengulsah peki seans fiyatı da öyle mi olur sizce siz kayıt yapınca hem süreç hemde ücret bilgisi verir misiniz lütfen 🥰
bengulsah Gamzeemre Bence 1000 civarı olur uyguna pek bir yer çünkü çok araştırdım kayıt olduğumuzda tabiki bilgi veririm canım