FnurGokcan Kızlar merhaba, evinde robot süpürge kullanan var mı, varsa hangi marka ve memnun musunuz?
Cgdm_ozan Dün aldık.xioami marka.başta çok mantıklı gelmemişti ama yeni süpürülmüş evden çıkan toza inanamadım.şimdilik memnunum.
FnurGokcan Cgdm_ozan ben de xioamiyi araştırıyorum ve çok kararsızım. Bir yanım gereksiz diğer yanım gerekli diyor. Bir de annelerimizin ne gerek var söylemlerinden sonra çok kararsız kaldım
Cgdm_ozan FnurGokcan cihazı yönlendirmeyi tam anlayamadığım için kesin bişey söyleyemiyorum ama temizliği gerçekten güzel.
FnurGokcan Cgdm_ozan resmen sorularımın cevapları sizde😂 gittigidiyorda en uyguna satılıyor diye pek güvenememiştim ama sıkıntısız aldıysanız sanırım alacağım ben de
FnurGokcan sultan_kdl onu da sabah çok araştırdım kullananlar memnunlar sadece navigasyon olmaması kafasına göre hareket etmesi bazı kullananların hoşuna gitmemiş ama çekim gücü baya iyiymiş
pollyophelia sultan_kdl ben kullanıyorum evde bir bebiş iki kedi olmasına rağmen yerde tek bir toz ya da tüy bırakmıyor çok memnunum
Cgdm_ozan FnurGokcan 😊evet en uygun orda olduğu için tercih ettik.cuma akşam sipariş vermiştik dün sabah sıkıntısız bi şekilde elimizdeydi.instagramda hesabınıbilenanne sayfasında paylaşıldı.bende oradaki yorumları okuyunca heveslenip aldım bakalım😊
pollyophelia sultan_kdl teknosanın internet sayfasından sipariş vermiştim indirimden 1400₺ ye aldım anker eufy robovac v11s modeli. Hepsiburada da var sanırım. İnce olması büyük avantaj mobilyaların altına rahatlıkla giriyor halıları da çok güzel süpürüyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
sultan_kdl pollyophelia bende siparis verdim trendyoldan 1099a düşmüştü kaçıramazdım bu fırsatı.. cok tesekkur ederim heycanla gelmesini bekliyorum simdi