Buse34 Reklamlardan birşey okuyamıyoruz 2 dakikada bir çıkıyor bu ne ya ve kısa değil uzun yani buna bir çözüm bulunsun bence
Elfgrn Buse34 Moderasyon olarak reklam şikayetlerinin her bir maili iletiliyor. Başlık olarak açtığınızda mevcutta bir sorun varsa askıda kalıyor olacak. Bu nedenle yazılım ekibine iletmek için mail atmanız isteniyor. Uygulamayı arka plana atıp tekrar Forum’a girilmesi halinde reklam ayarlarının sıfırlandığını ve yeniden başlatıldığını da belirtmek isterim. Çok rahatsız edici bir boyuttaysa(10 dakika altında gösterim) ve 1 günden fazla bu sorunu yaşıyorsanız verileri sıfırlayarak giriş yapmayı deneyebilirsiniz. biz@mutluanneleriz.com 🌼
Ncl12345 Hele bi de bebeyi uyutmaya çalışırken foruma göz atayım diyorum. Ordan hop reklam çıkmaz mı bebeyi de uyandirmaz mi çıldırıyorum !!
Birdunyabircennetannesi sedaelif Ayarlara girin Bağlantı ve paylaşım ayarlarında özel dns yazan bir yer var Oraya Dns.adguard.com Yazın ve alttan sekmeleri kapatın Tekrar açın uygulamayı sıfır reklam Aynı şekilde oyunlarda da reklam çıkmıyor Ama bazen bazı siteler bir film falan izleyeceğiniz zaman açmıyor O zaman kapatırsanız tekrar açarsınız
BaharPiraye8124 Ben de nefret ettim artık her dakika reklam,hele de çocuk uyutuyorum 5 dakika bakayım derken çıkmıyor mu ??? Uzun sürüyor bitmiyor cidden artık bir çare bulunmalı.