acabahamilemiyim 28 gün oldum 3 dikişiö var ve beyaza döndü rengi ama daha düşmedi minicik bir parçası düşmüş sadece geri kalan duruyor temiz kuru tutuyorum ama düşmüyor kızlar 1.doğumdan sonra 2 haftaya hepsi düşmüştü bu neden düşmüyor
Mcnkarsel acabahamilemiyim benim çok dikişim vardı. 1 ayı geçkin kaldı. Tabi sizin az ama endişe etmeyin bence. Ben her gece yatmadan baticonla temizliyodum.
Senazz11 acabahamilemiyim baticon sürdünüz mu hiç benim ilk doğumun dikisim de coktu batikpn sürdüm sadece 30 günce iyilesti
acabahamilemiyim Doktor madecassol verdi ama yumuşatır iyileşmez diye sürmeyi kestim ne olur yardım edin bana ya
acabahamilemiyim Mcnkarsel hava sıcak acaba ondan mu ya diğer doğumum kışındı hemen iyileşmişti üstelik dikişim de çoktu 😩😩😩 şimdi böyle olunca ciddi üzülüyorum
acabahamilemiyim Senazz11 doktor vermedi kafama göre almak istemedim ne yapsam bir de ona mı başlasam
Senazz11 acabahamilemiyim bana da temiz tut iyileşir dedi sonra hepsi enfeksiyon kaptı hastaneye gittim nasl vermemiş antibiyotik ve baticon dedi aldım 1 haftada bitti antibiyotik neyse de baticon surulmeli bence
Seher_okan120820 acabahamilemiyim ee düştügunu nerden anliyoruz benimde eriyen turden 48 gun oldu dogum yapali
Yasemince1 acabahamilemiyim Pamukla batikon sür kurut her gün tuvaletten çıkınca felan kurutmaya özen goster benimkide geç düştü
Hazalbebis acabahamilemiyim merak etme. Benim dikişlerim açıldı yeniden dilemediler hemde çok fazla dilikişim vardı. Baya da enfeksiyon kapmıştı o bile iyileşti moralini bozma 🤗
Hdhdhdhdh acabahamilemiyim Kantaron yağın varsa alerjin yoksa dikişlerinin üzerine gazlı bezle sür canım çok çabuk toparlar o zaman. Bana da doktorum antibiyotikli krem vermemişti sadece batikon verdi ben birde kantaron yağı sürdüm çok çabuk toparladı.
Novamom_ acabahamilemiyim benim de 3 dikişim vardı 40. Gün düştü son dikişim 😂😂o belli olmuyor o yüzden ya