Deletedmom_87 Merhaba göğüslerim büyüktü doğumdan sonra daha da büyüdü kilo da aldım on beş kilo aldım ve vermedim tekrar zayıflarsa küçülme olur mu 95 bedenden ne kadar düşer 😔
Eslemveasya Deletedmom_87 Evet birden küçülünce de sarkma oluyor. Ben çok zayıfladım ondan biliyorum 😬 şuan daha yeni yeni toparladım ben toparlandıkça onlar da toparlandı😅😅
Kuzeyinko Themhrmom ya evet ona bir çözüm yok mu emzirirken ne guzeldi tam ideal şekılde boyuttaydı şimdi aşırı yumuşak küçük vıcık vıcık bişey oldular
Themhrmom Anr5155 malesef er yada gec o günde geliyo ben büyük olmalarınada razıydım ama suan cok özgüvenimi düşürüyo. Kuzeyinko ameliyattan başka cözümü yok. Spor falan toparlamaz 😓😓
Mommymom_ Benim göğüslerim doğum sonrası daha da büyüdü emzirme 2.5 aylıkken maalesef son buldu ama hala 95/100 bedenler hamileyken 85/90 dı ağlıycam artık
cakal 95 takıyordum emzirirken kilo verdim 23-24 kilo kadar hamile kaldığım kilodanda aşağıya düştüm yani 80b takıyorum evet emzirme ve kilodan ötürü yumuşama baya oldu ama sonuçta küçülüyor