Masalina12 Kızlar bebeğim hiç ç uyumuyor bu normalmi sabahtan beri uyanık aranızda bebesi öle olan varmı uyumamak İçin direniyor uyduğu zaman 5 dk olmadan uyanıyor Allahım afetsin ama çıldırmak üzereyim ya
Livabz Masalina12 Benim kiz 3 ay sabahlari uyumazdi direnirdi sanki uyusa.dunyadan birsey kaciracak baska sehirdeyim kimsem yoktu kafayi yardim 4. Ayda duzeldi ama geceleri uyurdu
Seysey11 Masalina12 2 aylıkken oğlumunda uykuları azdı ama yine de bu kadar uzun uyumaması normal değil mutlaka bir sıkıntısı vardır genelde açlık veya gaz olabilir duş aldırınca rahatlardı
Sevval1507 Masalina12 canım sadece üst kundak yap kollarina bir şalla o zaman misler gibi uyur Allah’ın izniyle benim kızımda öyleydi iki aylık yeni olcaz bir haftadır bunu yapıyorum çok şükür uykusundan anlıyor artik
Masalina12 Livabz ya arada öyle yapıyor geceleri uyuyor ama bugun hiç uyumadı süt de veriyorum sürekli gazınıda çıkarıyorum
Masalina12 Seysey11 emziriyorum onu hata memeyi istemiyorum büyüme atağımı anlamadım gazınıda çıkarıyor