Krmaxr İyi akşamlar bebeğim 2 buçuk aylık 1 hafta önceye kadar sürekli geceleri kalkıp emiyordu ama 1 haftadır kalkıp emiyor 12 de emziriyorum taki sabah 6 ya kadar yatıyo bu gelişimini engeller mi ???
Yesimgulcakir Krmaxr benımkıde 50 günlük normalde 2 saatte bir kalkar dün 5 saat hiç kaldırmadı Beni uyandıgımda hemen uyandırdım zorla emzırdım valla
ErtugrulAnnesii Krmaxr engellemez uykuda beslenmesi kadar önemli acıkınca zaten aglar gece beslenme alışkanlığı yaratmaz
Dmttt Krmaxr 50 gunluguz normalde 1,5 2 saatte kalkardı artık 4_ 5 saat uyuyor geceleri acıkınca uyanıyor zaten
Duruzehra Benimde 2 aylıktan beri öyle. 2 saatte bir kalkan çocuk 4 5 saatte bir kalkar oldu. 2.aydan sonra 2 saatte bir yedirmeye gerek yokmuş. Uyandıkça yediriyorum.
Dorugunannesi Krmaxr biz de 2 aylığız oğlum da gece uykusunu çok seviyor 12 de yattığında 6 yı buluyor bazen kalkması ama öğlen uyutmakta zorluk çekiyorum sizde de durum aynı mı, öğlen uykusu nasıl ?
Dorugunannesi Krmaxr bebişlerimizin kilo alımın da bir problem yoksa gece uyanmamasını dert etmeyelim o zaman :)
Prensesinannesi1 Krmaxr bebeginiz kendi kendine gece uykusu düzenş oturtmuş hiç bozmayın derim en kötü gece 3 le 4 arası birkere emzirin yeterlidir.
Pelrenc 50 günlükten itibaren uykular 4-5 saate kadar uzar. 2 ayı geçtiğinde 6-7 saat açlığa dayanabilir bebeğiniz. Benim de aynı sizin gibi oldu.çok araştırdım, doktora da sordum. Gelişimsel olarak bu dönemde uykular böyle değişirmiş çok normal. Aşırı zayıf değilse uyandırmayın.o acıkınca uyanır.
Deletedmom006 Pelrenc benim cocugum 36 gunluk. Her saat basi kalkiyoruz. Hep boyle mi devam edecek acaba😥😥😥uyumak zerre yok bende co yoruldum gercekten
Krmaxr Deletedmom006 Deletedmom006 2 Ayından sonra Deletedmom006 2 Ayından sonra gün içinde uyuyor uyanıyor ona sürekli ayetel kürsi dinletiyorum onu çok rahatlatıyo
deletedmom2200 Krmaxr ayyy ne güzel aynısından bize de Amin 🙏 tatlım 2.5 aylık bebek için gece uykusu beslenmekten daha önemli şuan da eğer uyanmıyorsa bırak uyusun acıkınca uyanır nasılsa 😃