bircannnil Sezeryandan kaç gün sonra sütünüz geldi. Benim şuan az her emzirmeden sonra 30 cc mama ver dediler :/
Toman bircannnil Siz bol bol emzirmeye devam edin sütünüz daha çok artar merak etmeyin . ilk dönemler mama vermek çok normal stres yapmayın yediklerinize içtiklerinize dikkat edin mamayıda bırakırsınız zaten
isufumveben bircannnil ama öncesinde gelen kolostrumu mutlaka vermeye çalışın bebege çok faydali bağışıklığı için, çay kaşığı filam deneyebilirsiniz
Barlasinannesiiii bircannnil 3. Gün süt iniyor arkadaşım hiç merak etme her annenin sütü bebeğine yeter:) sen bu arada varsa makinem yada pompan mutlaka sağım yapmaya çalış hiçbir şey gelmese de memelere uyarı gitsin bebegini de bol.bol.emxir
Toman bircannnil süt arttırıcı besinlerden yararlanabilirsiniz hurma, dut kurusu, bulgur pilavı soğan, havuç, rezene çayı, semizotu gibi. Bestlak damla var alıp kullanabilirsiniz oda çok işe yarıyor.
bircannnil Barlasinannesiiii emziriyorum ama aç kalıyorsa diye korkuyorum :( az geliyor çünkü mama da veriyorum çok durmazsa yeni doğduk doğum kilosuna yaklaşmaya çalışıyoruz doktor her emzirişten sonra ver dedi
miranhazal bircannnil sezaryende sonra benim hemen geldi kendi kendine damlıyordu ama dr bunu hiç sorgulamadan mama ver dedi bebeğin kilo kaybı fazla olduğu için o sarılık olmasın diye saat başı emzirin eğer mama vermiyim diyorsanız. Benim oğlum sarılkk oldu ama ilerlemesin diye çok sık emzirdim. Emzirdikçe sütünüz gelir vermeden deneyin baktınız çocuk ağlıyor doymuyor o zaman verirsiniz.
bircannnil miranhazal miranhazal bende öyle yapıyorum önce emziriyorum sonra durmazsa mama takviye ediyorum mecburen
miranhazal bircannnil elinizle sağım yapın ilk anlarda gelmese de uğraşın pes etmeyin beş dk sağıyordum sonra bollaşıyordu. Bunlar yöntem tabi herkeste aynı etki olmayabilir ama denemekte fayda var.
miranhazal bircannnil ılık duşta memeye masaj ve uyku çok süt yapıyor. Tahin-pekmez incir, dut kurusunu kaynatıp suyunu içmek bunlar sütümü arttırıyor. İki tane incir bile yetiyor. Kurusu da olur
Senay- bircannnil 2 hafta sonra aktif bir şekilde geldi. Başlarda az geliyordu emzirdikçe ve sağdıkça sütğm arttı. Lütfen sizde sık sık emzirin inan faydasını göreceksiniz. Ve sık sık ılık duş alıp göğsünüze masaj yapın
anne232 bircannnil duş alın göğüslerinize masaj yapın bol bol su için yemek yemeye özen gösterin özellikle kuruyemiş badem kuru dut hoşaf tüketin