beyazkelebegim Kızlar şarjlı süpürge almayı düşünüyoruz fakat her ikiside çok iyi bende siz kullanıcılara sormak istedim. Tavsiyeleriniz ne yönde ?
Roxymila beyazkelebegim dyson🤍philipsin sarjlisini kullanmadim yorum yapamam bende normal elektrikli supurgesi var ama dyson in cekim gucu inanilmaz.
delirmeceler beyazkelebegim dyson evet ama onunda en iyisi v15 ti sanırım ablamda dyson 12 var keşke 15 alsaydım diyor ben okadar para vermek istemedim ikizlerim var bişey olduğunda tamir ettiren biriside değilim çünkü o yüzden philips 7000 seri aldım ve benim elim ayağım oldu ama ikizler biraz daha akılları kessin tabiki dyson derim
Melekg Bn yeni philips aldım moplu olanı çekişi iyi silerken de Bi yandan çektiği için toz toplanması olmuyor ama sevmediğim özelliği borusunun ağız kısmı yuvarlak değil dikdörtgen aralara girmiyor bide püsküllü halıya takılıyor
Belisinannesi06 Canım ben philips aldım memnun kalmadım. Sonra onu kayınvalideme verdim kendime dyson aldım ve çok memnunum Elim ayağım diyebilirim.
Melekg beyazkelebegim dyson bilmiyorum ki daha 1hafta oluyor philips de şimdilik memnunuz eşim daha cok kullanıyor iyi diyo
Belisinannesi06 Dyson şarj çabuk bitmez ama philips çok çabuk bitiyordu ve dysonn motoru daha güçlü ben v12 kullanıyorum ama haznesi büyük olsun sürekli boşaltmayla uğraşmayım içini dersen v15 al canım