Tngabd Merhaba kızlar kızım bi aylık dilinde bembeyaz bi katman vardı herkes süt mama artığıdır dedi ama iyice kalınlaştı ve damağına da bulaştı pamukcukmuş nasıl geçirebilirm tavsiye verebilir misiniz
Yesim0_ Tngabd ben mikostatin kullandım hem diline sürüyordum hemde kendi göğüs ucuma çünkü mantar enfeksiyonundan kaynaklı oluyor ve her emdikce gogsune de geciyor doktor bana oyle kullanmami onermisti 3 kullanım da gecti
koalamlaben Tngabd evet hemen etki eder daha dün doktorumuz dedi gün içinde ara ara yap diye. Ama kendi memenizin ucunu varsa emzik biberon vs bebegin ağzına değen her şeyi silmeniz gerekiyor devamlı
canpare1 Temiz bir bez ile karbonatlı su hazırlayın tek bir yöne doğru silin tek hamleler ile her silme de temizlediğiniz bezi tekrar kullanmayın diğer tarafını değiştirip tek yöne silin geçer kusa zamanda
canpare1 Genellikle tülbent kullanırlar yumuşak olması lazım her suya batırıp tek yöne sildikten sonra ikinci silme de tülbentin başka tarafıyla silin bulaşmaması için
canpare1 Tngabd günde iki üç defa yapılması yeterli ve göğüsünüzü de aynı karbonatlı suyla her emmeden sonra silmeniz lazım göğüsünüze de geçmesin diye
Yesim0_ Tngabd zaten damla şeklinde ucu var ben sürüyordum ucuna sonra diline zaten şurup gibi birşey bebeklerde kullanılıyor mantar için