beyzakus Bu gece sağ göğsümde acı ile uyandım dokunamıyorum kolum bile değse canım yanıyor, çok hassas. Sabahtan beri o göğsümden emziriyorum ama hiçbir değişiklik yok ne yapmam gerekiyor acaba bileniniz var mı?
piremsesssannesi beyzakus aynısı bende de var sağdım sağdım emzirdim gala geçmedi dokunamıyırum da napıcam bilmiyorum sağınca süt gelmiyor da rahatlasam
Asmilik1 beyzakus memenin yeteri boşaltıgından emin ol boşlatmadıgından yada gec boşalttıgından olur lahanayı haşla koy
beyzakus piremsesssannesi evet ben de elimle sıktım biraz ama birşey gelmedi makine ile sağınca gelecek mi bakalım ama hiç zannetmiyorum
asasba piremsesssannesi iyileştiniz mi ? Bende aynı durumdayım sağınca iltihap gibi sarı sıvı geliyor sadece gögüsümden gögüsüm kırmızı ve ağrı çekiyorum antibiyotik kullanıyorum bebeğimde emmiyor sağım yapıyorum günde 2 kere sadece çünkü süt hiç gelmiyor sadece iltihap gögüsüm yara oldu ucu yardımcı olur musunuz?
Balbocegiiiiii Benimde geçen hafta öyleydi yumru yumru olmuştu ardından bogaz enfeksiyonuna yakaladım ibucold c içmek zorunda kaldım gerçekten bebeğime bakamaz hale gelmiştim ilk haptan sonra bi baktım acı ve yuöru azalmış ama banyodada sıcak su döküp hiç kullanılmamış sabunla ovaladım dua okudum baya şu an geçti tamamen
piremsesssannesi asasba canım iyileşti benim 3 gün ağrı çektim dokansmadım bile ama hem sağdım hem emzirdim hem de sıcak buharda mis falan yaptım çok iyi geldi sende sıcak buharı dene istersen çok geçmiş olsun