DiyetteyimYiyemem Lina2007 fıtık mı bilmiyorum ama normal değil sanki bir doktora görünseniz iyi olur geçmiş olsun
durukusunannesi_ Lina2007 bence değil bir doktor görse iyi olur dışa doğru olması değilde aşırı büyümüş geldi bana
Htcypc Lina2007 arkadaşımın kızına göbek fıtığı demislerdi yaşına kadar gecer diyip müdahalede bulunmamislar kendiliğinden geçmiş. Siz de mutlaka doktorunuza danışınız
Hediyeslla Kızımın aynı şekilde oldu hatta daha da büyüdü doktora götürdük bize de fıtık demişlerdi ama doktor muayene sonrasi fıtık olmadığını gazi olduğu için öyle olduğunu söyledi kendiliğinden geçer dedi 3 aylıkken geçti
meyrakalpben Lina2007 benim kızımın doğuştan böyleydi göbek fıtığı dediler şuan 5 ay 11 günlük kendiliğinden geçti doktora gösterin siz yinede
meyrakalpben Lina2007 yaşına kadar geçer ama geçmezse genel cerraha götürürsün demişti doktorumuz geçti çok şükür
Karakiz22 Lina2007 merhaba peki bu şekilde olması canını yakıyormu merak ettim bizim kızdada böyle oluyor arada ağladığı zaman bende yarın doktora sorayım