alik_06es Dört buçuk aylık bebeğim hiç durmuyor sürekli kucak istiyor hayattan soğudum ne yapacağımı bilmiyorum büyuk kızım okula gidiyor ikinci sınıfta bugün kızımı zor götürdüm getirdim bu böylemi devam edecek düzelirmi gerçekten boğuluyorum😔
Ucansupurge alik_06es daha 4 aylik ve sana, senin kokuna ihtiyacı var. Temas istiyor ve bu cok normal. Sling veya kanguruya koyun sizde rahat edin bebiste.
aysecikm alik_06es benimkide ayni ne duruyor ne uyuyor hep ağlıyo kucakta gezsin sıkıntı yok ama ne yemek yapabiliyorum böyle ne yemek yiyebiliyorum mesela bugün öğlen birde bir dilim kuru ekmek attım ağzıma daha bişey yemeye vaktim olmadı koala gibi üzerimde ve ağır artık vücudum tasiyamiyor her yerim agriyo ve kötü yanı bir yaşında olup hala bu durumdan şikayet eden anneker var hiç gecmicek gibi geliyor bana
-Ygtbgra alik_06es bebeğim doğduğunda oğlum 1.sınıfa gidiyordu kolik bebek sürekli ağlardı kimsede yoktu neler yaşadığımı Allah biliyor okuldan geldiğinde ona verebilecek bi yemek dahi yapamıyordum ödevlerini yaptıramıyordumki tamda okuma yazma öğrenme zamanıydı çok zor zamanlardı seni anlayabiliyorum şuan 19 aylık hala ağlak bu sabah çocuğu nasıl okula gönderdim bilmiyorum beslenmesini bile zor hazırladım paçamda ağlıyordu biraz daha sabredin zamanla biraz daha rahatlarsın
alik_06es aysecikm sadece onlara baksak amenna kimse yok yardım edecek büyük kızımin da bana ihtiyacı var okul başladı onunla doğru dürüst ilgilenemedim piskolojim iyice darman duman üzüldüm baya bı Allah’a sığınmaktan başka birsey gelmiyor elden inann bi çıkmazın içine giriyor insan - -