Srcz 20 günlük bebeğim var sürekli emmek istiyor ben de akşama kadar sürekli emziriyorum sanki göğüslerim boş gibi hissediyorum çok ağlıyor mama yaptığımda sakinleşiyor sütüm yaramıyor mu bebeğim doymuyor mudur
belada03 Srcz öyle düşünmeyin benim bebeğimde öyleydi muhtemelen emmek onu rahatlatıyor o yüzden öyledir benim kızımda asla ayrılmazdı memeden çok severdi bebeklerin doğası bu emmek çok seviyorlar bu süreçlerde geçecek ❤️
bendeanneoldum_ Srcz bende aynı durumdayım benim de 20 günlük bebeğim surekli emmek istyo besigine koyunca hemn uyaniyo memede uyuyo derin uyukuya gecince besigine koyuyorm ama merak etme onlarin migdesi daha kucuk bende oyle dusnuyodum ama oyle degilmis
2kiz Srcz benimde öyle bebeğim 15 günlük bende mecbur hem mama veriyorum hem emziriyorum kilo alıyor mu önemli olan o
Kubrayuksel Srcz Bebegin en huzurlu olduğu yer anne kucagi sizin kokunuzu alıyor o yuzden birakmiyor zaten midesi kucucuk 5 6 damla ile doyuyor sutun sindirimi kolay ama mamanin daha zor bebege uyku yapiyor demisti doktorum o yuzden korkmayin bol bol emzirin sutunuz articak zaten:)
Srcz bendeanneoldum_ ben de öyle düşünüyordum ama bu sefer sürekli ağlayınca acaba doymuyor mu diye düşündüm
Sedaaa55 Canım bende aynı durumdaydım yetmiyor yada yaramıyordu sütüm. Mamayı verince sakinleşiyor uyuyordu 5 aylık olduk halaa öyle. Hem mama veriyorum hem emziriyorum ilk önceliği emzirmeye ver baktın çok huysuz o zaman mama ver. Ben öyle yapıyorum yani. Geceleri emzirmeye çalış genelde
Srcz Sedaaa55 bu sefer memeyi red etmesinden korkuyorum. Özellikle Geceleri sanki hiç sütüm olmuyor gibi hissediyorum
Zinnetnur Günden sesleniyorum bende de aynı problem var kesinlikle sütümle doymuyor ona artık eminim emzirip yarım saat sonra mama vermek zorunda kalıyorum aç kalmasından iyidir yapacak bir şey yok bende isterdim sütüm fazla olsun doysun ama olmayınca olmuyo . Denemediğim şey kalmadı sağdım yetişemedim ilaçlar kullandım bestlak mamsel çaylar neler neler ama yok
Ozlem2842 28 günlük bebeğim var bendede aynı sürekli emmek istiyor uyumuyor aç mı diye endişelenip mama veriyorum arada ama yine uyumak istemeyince uyumuyor. Düzensiz her gün farklı, inşallah düzene girer🙏
Srcz Ozlem2842 bizim kız mama yiyince sakinleşiyor yine ama öbür türlü mama vermesem huysuz. Bazen gazı oluyor çıkarttığı halde huzursuz olunca mecbur mama veriyorum
Poyrazmom_ Srcz önemli olan günlük 4 den fazla cişli bezi olması lazım birde emerken yutkunma sesi duyman lazım bence doktorunuza danışın veya destek alın mama en son iş olsun daha çok küçük sürekli emmek istemesi açlıktan olmaya bilir bir bebek bir sürü sebepden dolayı emmek ister sadece aç olduğu için değil hem unutma ne kadar çok emerse sütün okadar çok artar
Tu_Na Srcz hayır doyuyor oo bebeklerin bazı dönemleri memede sürekli kalma hissi oluyor yani anneyi istiyor sen o donemdesin sürekli emzir meme yumuşak olması süt olmaması anlamına gelmiyor emzik kullanımı varsa emzir ve sakinleşmek için yanına uzan emzik ver sohbet et konuş sürekli yanında olduğunu bilsin