Nisaaabbk Günde kaç kez ,ve toplam kaç saat uyuyorlar ? Günde kaç CC süt / mama içiyorlar kaç saat aralıklarla 🌸
edafmo Nisaaabbk günde 4 kez yarımşar saat uyuyir. Bu süre doğduğundan beri hiç uzamadi. Günde 3 kez 150/180cc içiyor. Gece de genelde 1 kez kalkıyor 180cc içiyor. Kahvaltı, ara öğün ya da meyve ve akşam yemeği var
Erva23- Bebeğim günde 3 kez uyuyor ve bu aralar 30 dk üzerine asla çıkmıyor. 3 kez gündüz 2 kez de gece mama alıyor 150cc
ftmnr1523 Uyku düzeni yerlerde. Gündüz 3 saatte bir emiyor. Ek gıda hala günde 1 öğün tadım. 7.5 aylık olunca kahvaltı ve ara öğün yapacağız.
ftmnr1523 Aylinoo eğer uykusu gelmemisse keyfi yerinde ise alıyor. Uykusu çok varsa almıyor kesinlikle.Ama zorlanmadım hiç. Blw yapıyorum zaten ne yerse
Mervii Nisaaabbk bizde de aynı durum gündüz en uzun uyku 45 dk gece de en uzun uyuduğu 2 saat başı geceler felaket geçiyor 45 dk da 1 saatde uyandığı oluyor uykusuzluktan bende çok fenayim . Uykusundan ağlayarak uyanıyor eğer yatakta uyutmaya çalışırsam yıkıyor odayı kucağıma almamı emzirmemi istiyor tekrar uyumak için