ozlemcyhn Merhaba.Bebeğim ayağımda sallayınca ve yatağına bırakmayınca uzun süre uyuyor ama yerine koyunca 5 10 dk sonra uyanıyor.Ama annemlerin evine gidince uykudan uykuya geçiyo çok güzel uyuyor moralim bozuluyor.Bu durumu yaşayan var mı
motherofLeyla ozlemcyhn benim arkadaşımın oğlu var 3 buçuk yaşında ama evde uyumuyo babannesine gidince kendiliğinden uykum geldi diyip uyuyormuş :) çok garip gerçekten :)
ozlemcyhn motherofLeyla Anneme uzakta oturuyorum bu arada doğum yaptıktan sonra bir annemde bir kendi evimde mecburen vakit geçirmek zorunda kaldık.Kendini bilmez bazı salaklarda kendi evini bilmiyor alışmamış diyor daha çok sinirleniyorum
ozlemcyhn manzaramistanbul Evet.Evde başbaşa olunca ter döküyorum artık ama yapmadığım şey kalmadı Her gün banyo masaj etkinlikler yoruyorum ama yok :D
motherofLeyla ozlemcyhn yok ya sanmam öyle birşey olacağını bu bebekler ve çocuklar keyifleri nasıl isterse öyle yapıyorlar valla :)
manzaramistanbul ozlemcyhn arabada uyur bebekler genelde araba sever ve beyaz gürültü sesi baya etki ediyor