Gupssse Kızlar bu durumda olan var mı şu saat oldu uyumuyor kafayı yicem artık gece 2 de uyuyor gündüz 1 saate raziyim ama yok 1 aylık da bebeğim var dengem bozuldu
Yasemin38 Gupssse bırakmaz canım ama her bebek farklı oluyor. Şu saatte de uyutma zaten bence akşam daha rahat uyur
Hmyra06 Gupssse Canım benim kızımda 21 aylık sütten kestikten sonra çok direndi öğlen uykusuna ama ben zorla uyuttum ayağımda sallıyorum kalkmak istediğinde hafif azarlıyorum onu etkilemeyecek şekilde odage yatıyor biraz mız mızlanıyor ama bir şekilde uyutuyorum daha çok küçükler çünkü
Gupssse Skylifee006 nolur bırakmasın sinirden dişlerimi sıkıyorum zarar vermemek için ama poposuna vurunca oyun sanıyor gülüyor hala
Gupssse Yasemin38 işte onu da yaşadık gündüz hiç uyumadı 1bucujta uyudu gece.5i geciyrdu artık uyudu ve 7 buçukta kalktı artık huni takmam yakin
Gupssse Skylifee006 olmayınca olmuyor kabullendim.bugun de uyumadı akşam 9 da artık bayıldı 1 saat uyudu kalktı sabh oldu gibi sonumuz hayr olsun
aslihan123 Gupssse 4 yaşında kızım gündüzleri hep uyur uyumazsa çok sinirli oluyor akşam uyuyor bu sefer
Rez Gupssse gündüz bir saatte uyuması çok faydalı, 2 yaş kızım son iki haftadır asla uyumuyor ne gece ne gündüz dengesi bozuldu akşam çok müdahale etmiyorum ne zaman uykusu gelirse mayışırsa uyusun diye ama gündüz çok _üstüne düşerim uyusun diye