Alparslanin_annesi38 Arkadaslar yardim bebegim ek gidaya gecti ve puturtulu gidalari yutamiyor o kadar ezdigim halde kucucuk puturtuyu bile yutamiyor ne yapmam gerek 😔😔
beyzzsenturkk_ Alparslanin_annesi38 bunu nerden anladınız eğer bahsettiğiniz öğürmesi ise bu zamanla geçiyo yutamadıgından degil dilinin pütürlüye alışık olmamasından zamanla alışır
starwomen Alparslanin_annesi38 Eğer daha yeni başladıysanız bu çok normal bir durum biz hemen yemesini, istekle çokça yemesini istiyoruz ama maalesef bebeklerimiz ek gıdada bizim kadar heyecanlı olmuyor. Zamanla alışır merak etmeyin
Kdjvnm1 Alparslanin_annesi38 daha yeni annesi tamamen pütürsüz besliceksiniz zamanla ay atladıkça hafif pütürlüden devam ede ede aşar kendini henüz daha normal böyle şeyler
motherofLeyla Alparslanin_annesi38 bizimde öyle bi havuç yediremedim çıkarıyor hep napcam bilemedim bizimki 5 buçuk aylık 6.ayda da yer mi şüpheliyim çok üzüldüm havucu yiyemeyen patates kabak da yiyemez :(
Anr5155 Alparslanin_annesi38 pirinç tanesi gibi küçük parçalar verin damağıyla ezmeyi öğrensin yutmayı bilmediği için öğürmesi normal.
BskSrc Alparslanin_annesi38 benimki de yiyemiyor, 7 ay 10 günlük.. Şehriye ve pirinc denemeye başladım. Ufaktan yiyor gibi ama bakalım, umarım başarabiliriz 🤦🏻♀️