Mvzroglu Kanguru kullanmaya kaçıncı ayda başladınız, genelde ürün üstlerinde 3 ay yazıyor, ama bazen erken kullananları da görüyorum bebeğim 2 ay 9 günlük erken kullananlar bi sıkıntı yaşadı mı diye sormak istedim sizlere de şu an 5 kg
gencmom_ Mvzroglu ben doğdugundan beri kullandım ama normal olarak kullanmadım koluma astım diğer askısını belime bağladım yatay pozisyonda kullandım ama yeni doğan özel anakucakları var
Ggizemggk Mvzroglu ben bir aylığa yakınken sling kullanmaya başlamıştım sling fizyolojik açıdan daha iyi geliyor bebeklere ortopedik olarak da öyle. Hem kanguruda bacaklarını ayırarak oturuyor bu kalça çıkığına sebep olabiliyormuş sling öyle değil doğrudan kendinize e sardığınız poposunun altından geçen 3 parça kumaş ile onu da sarıyorsunuz ve direk göğsünüzün üzerine konumlandabiliyorsunuz. Şimdi kanguru da aldık bebeğim 4 buçuk aylık ben beceremedim bi türlü kanguruyu. Bebeğim de rahat etmedi malesef
Yesodiyorlar Mvzroglu ilk 3 ay sling kullandım sonra kanguruya geçtim aslında kangurum yenidoğanada uyumluydu ama ben slingle çok rahat ettim oğlumda rahat etti 3. Ayında kanguruya geçtim şimdi 6 aylık 8,5 kilo devam ediyoruz 😂