Dün gece saat 1 e yakın eşim sigara almak için dışarı çıktı herkes balkondaymıs bizim camları hava serinlediği için kapatmıştım sonra eşim geldi dışarı da inanılmaz bi koku var herkes sokağa çıkmış dedi . Yaklaşık 4,5 bina var ileriden bişey çekilmiş çöpe kadar ve yolda hep izi kalmış çöpün kenarında da bi valiz var dedi eşim aklımıza kurt düştü hemen polisi aradık ilk konuştuğumuz polis dalga gecer gibi burayı niye arıyorsunuz belediyeyi arayın dedi bize sonra 10 dk sonra polis arabası geldi polisler bile şaşırdı ne kokuyor böyle burda leş gibi dediler hangi binadan çıktığına baktılar çöpün kenarına baktılar gittiler daha sonra gelen giden olmadı sabah kızımı okula bırakmak için çıktığımda valiz felan yoktu orda birde izler çöpe kadar değilde daha ilerisine kadar devam ediyordu izin nereye gittiğine kadar baktım siyasi bi bina var parti ismi vermek istemiyorum daha önceden kasap vardı kapatıldı kuaför açıldı yine kapatıldı şimdi seçim katı gibi bisey açılmış ama gelen giden giren çıkan yok neyse oraya kadar sürüklenmiş orda bitiyor du çöp desem neden oraya kadar gitmiş çöpe atılmamış çok enteresan içimde hiç rahat değil çok tedirgin oldum geceden beri birde sabah binanın girişine baktım merdivenlerde bi kaç damla kan izi var hayvan mı öldürüp attılar yoksa başka biseymi bilmiyorum eşimde sen karışma diyor polisi aradık bakıp gittiler diyor ama hala çok tedirginim buraya yazmak istedim