Deletedmom_65 Kızım 11 aylık simdiden sipariş vermek istiyorum. Uygun fiyatli doğum günü fikri verebilir misiniz
PeekaBoo_ Deletedmom_65 kızlar için çok güzel şeyler var ya trendyoldan falan hazır konseptlerde baktınız mı?
esilam1 Deletedmom_65 misafirlerinize hediyelik düşünürseniz Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz. @nikahsekeridunyasiii bu sayfadan geldiginizi iletirseniz yardımcı olurum ektsra 🙂
Maco_44 Deletedmom_65 bende 14 eylül ama dün yaptım sade bişey aile içinde. Güzel oldu yani biz beğendik. Papatya konsepti yaptım
yasminmomy Sena_aksacc bizimde kasım da doğum günümüz sipariş etikleriniz hazır mı geliyor yoksa normal gelip siz mı hazirliyorsunuz hiç yapmadım bilmiyorum da
esilam1 yasminmomy evet her türlü şey yapıyorum. İstediğiniz urunun gorselini ve sayısini bana özelden yazın yardımcı oluyim size
esilam1 Deletedmom_65 beğendiğiniz yada istediğiniz bir şey varsa özelden yazın bana yardımcı oluyim isterseniz
Maco_44 Deletedmom_65 Bu şekilde yaptım annemler ve kaynanamlar 10 kişi flandık güzel oldu. Ama asıl doğum günü perşembeydi bende post açacaktım perşembe günü insanlara fikir olsun diye
Maco_44 Deletedmom_65 kızımada papatyalı elbise giydirdim. Konseptle uyumlu bende pembe jile giydim ama tesettürlüyüm. Eşimde beyaz giyindi böyle takım olduk😅
Zlhaanne Deletedmom_65 trendyoldan 100 lu balon zinciri almıştım parti evindende bir kaç parça süs beyaz mavi Gold gümüş konsepti yapmıştım erkek benim ki heoimizde mavi beyaz giydik birde 1 yaş çekiminide yaptirdim
Deletedmom_65 Zlhaanne doğduğunda hediye yaptirmamistim 1 yas doğum gününde hediye yaptırsam mi diye düşünüyorum sizde fotoğraflar misiniz