Tombikdonerartikcokpahali Ay hanımlar dün yoldan geçerken outlet civile gittik orada bile pahalıydı herşey 🥹 var mı güzel uyguna satabilecek. 3 yaş da olur kixim uzun boylu
birkucukeylulannesi Tombikdonerartikcokpahali merhaba kuzum ben az önce e bebekten 5 tane sweet 3 tane alt eşofman aldim kızım 1 buçuk yaşında 2 yas aldim hepsini toplam 680 yapti ödemesi 100 tlden 85 düşmüş aldim bende geçen kış ta bu şekilde aldim baya giydi 🌼ikinci el demişsin ama böylede uygun indirimde çünkü 💖
birkucukeylulannesi birkucukeylulannesi Bunlar 🌺99 yazıyor fiyata ama sepette 85 oluyor mahalle içinde bile 200 300 hersey aldim gitti ⭐️
birkucukeylulannesi Tombikdonerartikcokpahali ne demek kuzum çok rahat oluyor evdede disaridada ben geçen sene 9 aylık almıştım 4 aydan 1 yasa kadar giydirdim hemde uygun bence hem spor hem takım falan bu senede böyle aldım ekstra belki anca bayram da falan alırım 🌺
Elifnefesyunus Durum varsa tabiki alınır, cebinde 50 TL varsa mecburen 2.el bakıyorsun ben şuan gardroptan ayakkabı aldım mecburen kızıma artık nasıl geçinicez napıcaz ben bilmiyorum vallahi
Tombikdonerartikcokpahali Elifnefesyunus valla ben de cikmazdayim. Şimdiye kadar Allah razı olsun bir arkadaşım vardı. O gönderdi kızının kuculenlerini ama onlarda artık küçük gelmeye başladı. Bin kere razı olsun rabbim şimdi onları diğer kızıma giydiriyorum.
Tombikdonerartikcokpahali Sdacbc indiremiyorum canm Android’in eski sürümü için kullanılmaya uygundur diyor. İnmiyor telefonuma.