Meriskus Gzm__ valla beşikten kubraunver kendin yaparsan daha iyi olur 3 gün dolaptw bekletebilirsin ağzını sıkıca kapatıp tarifleri var instahramda evde kavonoz mama etiketlerine bakın derim
mobesebesir kubraunver normal de yedirmiyorum ama hastaneye gidince dışarıda Bi işimiz varsa yanıma ara öğün olarak alıyorum. Genel de hero baby nin elma muzlu yada karışık olan dan alıyorum
ceyda-90 Kendiniz yapsanız daha iyi değil mi minik kavanozlara pişirip vakumlayin haftalık olarak daha iyi olur
tekbasimabakiyorum ceyda-90 kendimiz yapsak daha iyi de bazen dışarda mecbur kaldığımızda hangisini alsak daha iyi olur? Hangisi daha az zararlı?
papatyamm_ tekbasimabakiyorum hiç birisi daha az zararlı değil malesef evet zor belki ama düşünün ki rafa girmiş bişey temiz olabilirmi en basiti raf ömrü olsun diye bir sürü şeyler konuluyor. Mama yerine cezerye gibi toplar hazırlayın. Mesela benim kızım 16 aylık ve artık dışarda çocukların cips çikolata yediğini görüp isyordu ağlıyordu. En son züber kids almıştım çok sevdi ama ben onunda masumluğuna güvenmiyorum. Onun paketini atmadım evde yaptıklarımı koyuyorum sırf paketten çıkarıyorum diye yiyor😂
ceyda-90 Yaptığından alabilirsin dışarı çıkarken zaten onun için yapılıyor ya hepsinfe koruyuvu var ben pek emin degilim güvenilirlik yönünden bilemedim
tekbasimabakiyorum papatyamm_ mantıklı 😁 hero baby içeriğindr koruyucu yok yazıyor vakum ile korunuyor imiş ama tabii mecbur kalırsak alalım. Benim kızım daha cezerye yiyemez yedi aylık ama tarifiniz varsa çoook sevinirim
80kelebek Pakete giren ürünler organik olmuyor maalesef. Organik adı altında kelime oyunu yapılıyor.Çocuk doktorları kavanoz mamaları hiçbir şekilde önermiyor. Biraz araştırırsanız aslında evde yapımı çok basit.
kubraunver 80kelebek https://blog.mutlubebekleriz.com/genel/kavanozmamalari-hakkinda-hersey/ bunu okutmanızı tavsiye ederim