Belimom Kızlar hormon testi yaptırdım ilk defa bir şey kafama takıldı orda gebelık hamılelık vs birseyler yazıyor baska bır sey dımı o gebelık vs. Yok dımı ? Doktor iki gun sonra gıdecegm kafama takıldıgı ıcın sormak ıstedım anlayan varsa bakablr mı ?
Belimom Belimom tsh ve prolaksın de yazan hamılelık gebelık yazısından bahsedıyorum umarm demek ıstedıgımı anlatabıldım 😬🤭
durukusunannesi_ Belimom değil değil korkmayın orası referans zaten hamilelikte olması gereken değer aralığı yazıyor orda.
Deletedmom_79 Belimom hayır yok ama gebelik planlanıyorsa bu iki hormonda biraz düşüş gerek. Planlanmıyorsanız da sorun yok prolaktin çok sınırda.
Belimom Deletedmom_79 ay yok düşünmüyorum ondan korktum korunmayla da oluyoruz dıyenlerı gorunce hep tedırgınım artık cok tesekkurler yanıt ıcın
endoplazmikretikulumiste Belimom troidinize ve antitpo değerlerinize birde t4 baktırın troidiniz referans dışı
Belimom endoplazmikretikulumiste evet troidlerden sureklı sıkıntım var her zaman ılac kullanıyorum tesekkurler bılgı ıcın :)