smyra5838 Kızım 6 aylıkken anne sütünü kesti. Şuan 1 yaşında İnek sütü vermek istiyorum fakat biberonda görür görmez istemıyor İnek sütü içmiyor nasıl sevdirebilirim sütü
Ucansupurge smyra5838 İnek sutu faydali degil canim vermemen daha iyi olur aslinda. Onun yerine ayran, kefir ver. İnek sutu kansizlik, istahsizlik, reflu ve dis çürüğüne sebep olur
livanurvealpinannesi61 smyra5838 formül mama içiyorsa formül mama verin içmiyorsa badem sütü yulaf sütü gibi bitkisel sütler verebilir siniz badem sütü çok faydalı kemik gelişimi için
mobesebesir smyra5838 sevdirmene gerek yok bence zararları hakkında onlarca bilgi var. Oğlum 2 yaşına girecek 1 ay sonra hiç vermedim Bi eksikliğini de hissetmiyoruz emmeyi 17 aylıkken bıraktık. Boy kilo olarak ta yaşıtlarindan onde
Sevimnur09 Zaten çok da faydalı olmadugını duydum içmesin daha süt verecekseniz doktorlar keçi sütü öneriyor anne süte daha yakınmış ve laktos yokmuş
Sevimnur09 smyra5838 valla canım bilmiyorum marketlerde varmı bulundugun yerde araştırma yapabilirsin