pamuksekerinannesii Hergün gece ya 2 de yada 5 te tMamen uyanıyor ve sabah 9 olana kadar uyumuyo ondada 1 sa uyur uyanır cok yoruldum ne yapabilirm bu uyku düzeni değiştirmek için 3 yasındada kızım var oda kardesinin sesine uyanıyor eşimde yok tekim ve cok yorgunum
hayalperest2310 pamuksekerinannesii canım 5 ay 9 günlük bir hafta oldu düzeldi atak haftasındasınız büyük ihtimalle
pamuksekerinannesii Canangunden nasl olustırıcam büyük kızımda hep sorunluydu ne yaptıysam düzelmemişti uyku eğitimi de almıstım ama anlamıyorum çözemiyorum nasl yol izleyecegimi bilemiyorum artık
Canangunden pamuksekerinannesii valla 3 Aydan itibaren her akşam 20 de banyo yaptırıp pijama giydirdim burnunu açtım temizledim karnını doyurdum salladım uyudu taaa 2 ye kadar uyudu uyanıp sadece süt emdi ve bunu her akşam rutin haline getirdim bebeğim alıştı artık sizde öyle yapın uykuya geçiş rutini uygulayın
Melekinan Bu aylarda uyku gerilemesi oluyor zaten biz mesela 3 ay 19 günlüğüz gündüz uykusu hiç yok gece de en geç 9 10 gibi uyutuyorum sabah 7 de uyanmış oluyor geçicek bu dönemler merak etmeyin stres yapmayın bebeğiniz hissediyor huzursuz olmasın