Oburiks Mstfcnr ilkokul mezunu bir arkadaşım geçen yıldan beridir İstanbul cam sakura hastanesinde sekreter olarak çalışıyor, lise mezunu bile değil kpss ye girme ihtimali dahi yok ama sekreter , sen düşün yani ne şekilde işliyor bu işler
Mstfcnr Oburiks istese hersey yapar yani benim arkadasım da şimdi sizin dediğiniz gibi girdi de kaymakam tanıdıkları vardı o mu yaptı acaba
Oburiks Mstfcnr yok basbayağı gercek , sorduğumda araya birilerini koydum falan dedi ama Allah bilir ne işler döndü de girdi o işe Nice üniversite mezunları yüksek puanlar aldığı halde iş bulamıyor ama böyleleri okul olmadığı halde insanların hakkını yiyerek rahat bir hayat sürüyor
Mstfcnr Oburiks soklardayım ne deyim helal olsun bu devirde gerçi torpilin olmadan bi yere giremiyorsun torpil bulmakta bi meziyet 😒
Oburiks Mstfcnr gerçekten öyle ya , tanıdığın yoksa okumak bile meziyet gerçekten, hele ki böyle hiçbir çaba sarfetmedwn bir yere gelmiş insanları görünce daha da üzülüyor insan
Mstfcnr Oburiks aynen öle okumanın pek bi anlamı kalmadı artık ben böle insanlara da kızmıyorum aslında aynı imkan bende olsa bende kullanmak isterdim ama malesef yok
Oburiks Mstfcnr olur inşallah canım sende en güzel yerlere gelirsin, en güzel işleri yaparsın umudunu kaybetme 🌺🫶🏻
Mstfcnr Oburiks çok umudum yok şahsen benim tanıdıklarım KPSS sen su kdar puan al gel de diyor KPSS dem dedikleri puanı alsam onlara ihtiyacım kalmaz zaten
Oburiks Mstfcnr zaten öyle oluyor o puanı alsan dahi bu defa başka şeyler çıkar , işi olana ihtiyacı olmayana konuşmak kolay geliyor