Deletedmom26 Kızlar twistshake antikolik yeni ve özel tasarlanmış bi biberon varmış kullanan duyan bilen var mı aranızda?
Expresso Deletedmom26 bende merak ediyorum onu başlık açmıştım kimse yazmadı. Sonra doktorum Dr browns kullan dedi onu aldım
HaticeYlmazAydn Deletedmom26 dr browns 2 tane aldım hiç memnun kalmadım twistshake çok güzel gaz yapmıyor. Boşuna para verip aldığıma üzülüyorum dr brownı.
G_ADAN Deletedmom26 ben aldım geçen hafta ama kalitesiz yani plastik gibi ve ağzı çok akıyor kızımın genzine çok gitti kaldırdım duruyor belki ilerde kullanırım diye
Deletedmom26 Expresso dr browns ile twistshake arasindayim bende karar veremedim bi. Lansinoh kullanıyorum ama bebeğim kolik. O yüzden denemek itiyorum. Dr browns nasıl memnunmusun
Expresso Deletedmom26 çok memnunum şuan mamabanktan indirim var 34 liraya düşmüş 270 ml e bebekte 58 TL aynı biberon sende Dr browns kullan bence cnm bilindik marka en azından
ikos58 Deletedmom26 hayır dr browns genıs agız cam bıberonunu kullanıyorum dogumdn berı meme mama bırlılte gıdıyoruz 4 aylık ve kolık bır oglum var. Hem meme reddı yasamadım hem de gaz ıcın gercekten etkılı oldugunu dusunuyorum
Deletedmom26 HaticeYlmazAydn wallla twistshake beni çok heyecanlandırıyor 🙄😃 çok hoşuma gidiyor sanırım alıp deneyeceğim. Internette de kullananların yorumlarına baktım herkes memnun.