Aselinannesi7741 Kızım beş aylık Allah aşkına bana kilo aldıran bir mama söyleyebilir misiniz hep geride çocuğum kilosu Bir de kabız yapmayan mama
Kucukkalbim Aselinannesi7741 İlk doğduğunda hipp combiotik kullandık 1.300 gr aldırmıştı tabi anne sütüyle birlikte ama kabız yaptı daha sonra aptamil advance kullandık oda çok iyi geldi.7 aydırda bebelac gold kullanıyorum çok memnunum kilo alımı güzel,gaz,kabız yapmıyor içeriğide gayet iyi 👍🏻
Ysmn18 Aselinannesi7741 bize aptamil çok iyi yaradı 1 kilodan aşağı almadı ilk başlarda gaz problemi oldu ama sonra rahatladı ama bebekten bebege değişiyor ne kadar mama ısırıyorsunuz gunde
[silindi] Aselinannesi7741 evolvia ve Bebelac ile kilo aldı bebeğim ama 6 aylık olunca 2 numaraya geçince Bebelac 2 çok pütür bıraktı diye sma 2ye geçtim bu da güzel kilo aldırdı
Aselinannesi7741 Kucukkalbim cok teşekkür ederim bebelak alayım o zaman ben sma kullanıyorum ama içmesine ragmen yaramadı üstelik hep kabız
ilaygunduz bence en iyi mama aptamil, sadece kilo almak değil konu, içerik olarakda anne sütüne yakın olması önemli
kamer12 aptamil advance hem iyi kilo aldırıyor hemde kabızlık yapmıyor , hipp kullanmıştım kabızlık yapmıştı
Aselinannesi7741 Herkese cok teşekkür ederim dediginiz gibi bebekten bebege değişiyor ama günlük 10 gr bile almamış dedi doktor o yüzden neyi kullanacagımı şalırdım acıkcası
Aselinannesi7741 Oglumask2019 ben başlarda Aptamil denedim ama sanki cok köpürüyor kuzum pek içmedi gibi
Guldas [bilinmeyen] Benim bebeğimin kilo kaybı vardı, doktorumuz aptamil önerdi. Çok iyi geldi sindirmi rahat gaz ve kabızlık yapmıyor. Kilosuda toparlandı.